Transport si retururi

StyleShooters (styleshooters.com) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare, valabile pentru expediţiile pe teritoriul României:

 • Curier rapid - 15 RON, indiferent de greutatea coletului. Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 249 RON.
 • Curier rapid (livrare cu verificare conţinut colet) - 20 RON, indiferent de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 249 de lei se percepe pentru această metodă de livrare doar o taxă de 5 lei. Verificarea conținutului coletului presupune doar verificarea vizuală a produsului/produselor timp de maxim 5 minute.
 • Termenele de livrare sunt afişate pe pagina produsului. Termenele afişate sunt calculate în zile lucrătoare. În cazul în care comandaţi produse ale căror termene sunt diferite, termenul de livrare va fi cel maxim.
 • Politica de returnare

  Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, comunicându-ne intentia dumneavoastră la adresa de e-mail office@styleshooters.com .

  Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

  Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 2 zile lucrătoare de la data la am primit înapoi produsele returnate. Vom efectua aceasta rambursare numai prin transfer bancar sau mandat poştal (în cazul în care nu deţineţi sau nu aveţi acces la un cont bancar); in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

  Produsele pot fi returnate numai prin curier sau alte servicii poştale, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care v-a fost livrată comanda. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. 

  Costul taxelor poștale pentru returnarea produselor vor fi suportate de dumneavoastră. În caz de schimbare produs taxele poștale sunt în sarcina noastră.

  Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

  Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare, etc.