Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Style Shooters (styleshooters.com). 

Site-ul Style Shooters (styleshooters.com) este operat de societatea Rusu D.A. Catalin PFA, cu sediul social in Bucureşti, Str. Drumul Găzarului nr.40, bl. A2, sc.1, et.4, ap.10, sector 4, România şi punct de lucru (depozit) în Str. Mihail Sadoveanu nr.7, localitate 1 Decembrie, judeţul Ilfov, România, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F40/867/2017. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Style Shooters (styleshooters.com) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, comunicându-ne intentia dumneavoastră la adresa de e-mail office@styleshooters.com .

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 2 zile lucrătoare de la data la care am primit înapoi produsele returnate. Vom efectua aceasta rambursare numai prin transfer bancar sau mandat poştal (în cazul în care nu deţineţi sau nu aveţi acces la un cont bancar); in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Produsele pot fi returnate numai prin curier sau alte servicii poştale, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care v-a fost livrată comanda. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Costul taxelor poștale pentru returnarea produselor vor fi suportate de dumneavoastră. În caz de schimbare produs taxele poștale sunt în sarcina noastră.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare, etc.


Administratorul Style Shooters (styleshooters.com) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.


Termeni şi condiţii privind utilizarea cardurilor cadou

Consideraţii generale 

Cardul Cadou este un voucher cu o anumită valoare nominală, exprimată în lei, în conformitate cu oferta aflată la categoria Carduri Cadou de pe www.styleshooters.com. Se pot emite şi Carduri Cadou cu o valoare nominală diferită de cele aflate în ofertă, la cererea clientului, doar pentru comenzi de peste 20 de Carduri Cadou odată. În acest caz timpul de procesare al comenzii este de maxim 5 zile lucrătoare, fără a se lua în calcul şi termenul de livrare de 2-3 zile lucrătoare. 

În cazul achiziţionării unui număr de peste 20 de Carduri Cadou, acestea pot fi personalizate şi cu elementele grafice sugerate sau puse la dispoziţie de către cumpărător, fiind obligatorie menţinerea elementelor grafice privind condiţiile de utilizare, sigla Style Shooters, valoarea nominală şi codul de utilizare.

Cardul Cadou se emite în general sub forma unui card fizic dar, la cererea clientului, acesta poate fi transmis şi on-line către beneficiarul său sub forma unui cod împreună cu un mesaj personalizat. În vederea transmiterii către beneficiar, cel care achiziţionează cardul cadou trebuie să pună la dispoziţia Style Shooters adresa de e-mail validă a beneficiarului.

Achiziţionare şi valabilitate

Cardurile Cadou pot fi achiziţionate numai on-line de pe site-ul www.styleshooters.com sau telefonic la 0736330991 şi pot fi folosite numai de pe teritoriul României pentru achiziţionarea on-line exclusiv de pe acest site a produselor aflate în stoc .

Pentru achiziţia mai multor Carduri Cadou, cu beneficiari distincţi şi cu livrare la adresa acestora, precum şi a celor cu transmitere on-line, este necesar să contactaţi reprezentanţii Style Shooters fie telefonic, la 0736330991, fie prin e-mail la office@styleshooters.com, în vederea stabilirii detaliilor privind achiziţia, plata, livrarea şi eventualele elemente de personalizare, fiind exclusă comandarea on-line.

Cardul Cadou este valabil timp de 1 an de la data achiziţionării acestuia care se consideră a fi data de facturare. Data până la care este valabil cardul cadou va fi comunicată împreună cu acesta

Plata Cardurilor Cadou

Cardurile Cadou în format fizic pot fi plătite prin toate metodele de plată aflate la dispoziţie pe site la momentul achiziţiei, cumpărătorul urmând a plăti valoarea nominală a acestora precum şi costurile de livrare ca pentru orice produs aflat în oferta www.styleshooters.com, în conformitate cu termenii şi condiţiile prevăzute pentru transport şi livrare. Se acceptă plata ramburs doar pentru cazul în care Cardurile Cadou sunt livrate direct cumpărătorului.

În cazul în care cardurile sunt livrate către mai mulţi beneficiari, plata se va efectua numai prin transfer bancar, în contul comunicat de reprezentanţii Style Shooters, cumpărătorul urmând să plătească şi costurile de livrare pentru fiecare card în parte.

Cardurile Cadou în format electronic pot fi plătite numai prin transfer bancar în contul comunicat de reprezentanţii Style Shooters cu ocazia încheierii comenzii.

Cardurile Cadou nu se rambursează nici în interiorul perioadei de valabilitate şi nici după expirarea acesteia.

Livrarea Cardurilor Cadou

Cardurile Cadou în format fizic vor fi livrate prin curier, în termen de 2-3 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii şi, după caz, confirmarea plăţii, către cumpărător sau către persoana/persoanele indicate de către acesta, în plic personalizat.

Pentru situaţia în care cardul nu este livrat direct cumpărătorului acesta trebuie să introducă la adresa de livrare adresa beneficiarului cardului iar la observaţiile privind livrarea să menţioneze numele acestuia şi celelalte date de contact (telefon, e-mail). În cazul în care doriţi şi transmiterea unui mesaj personalizat, după efectuarea comenzii contactaţi telefonic reprezentanţii Style Shooters la 0736330991 sau prin e-mail la office@styleshooters.com, în vederea stabilirii detaliilor necesare personalizării mesajului.

Elementele de personalizare asigurate de către Style Shooters sunt doar mesaje de tip text, cu conţinut decent, inscripţionate pe plicul în care se transmite cardul cadou sau în interiorul acestuia, pe hârtie format maxim A4. Conţinutul şi formatul mesajului poate fi pus la dispoziţie şi de cumpărător prin transmiterea acestuia într-un format electronic editabil la adresa de e-mail office@styleshooters.com. Se poate asigura şi printarea color a mesajului.

Cardurile Cadou în format electronic vor fi livrate la adresa/adresele de e-mail comunicate de cumpărător împreună cu mesajul/mesajele puse la dispoziţie de către acesta. Cardul cadou electronic se va livra ca document ataşat la mesajul pus la dispoziţie de către cumpărător. Mesajele nu pot avea decât un conţinut decent.

Utilizarea Cardului Cadou 

Cardul Cadou poate fi utilizat imediat după emitere şi numai până la data de valabilitate comunicată odată cu acesta. După expirarea perioadei de valabilitate Cardul Cadou nu mai poate fi utilizat iar valoarea acestuia nu se rambursează.

Cardul Cadou poate fi utilizat o singură dată doar pentru o singură comandă efectuată pe site. Valoarea produselor achiziţionate, la care se adaugă şi eventualele cheltuieli de livrare conform politicii site-ului la momentul achiziţiei, trebuie să fie mai mare sau egală cu valoarea nominală a Cardului Cadou inscripţionată pe acesta.

In cazul în care valoarea produselor achiziţionate depăşeşte valoarea nominală a Cardului Cadou, diferenţa rămasă va fi plătită prin metodele de plată aflate pe site la momentul efectuării achiziţiei. În cazul în care un Card Cadou nu este utilizat integral, valoarea rămasă nu se rambursează.

Pentru a beneficia de valoarea Cardului Cadou la achiziţionarea de produse de pe site trebuie să introduceţi la finalizarea comenzii codul format din două litere şi opt cifre aflat pe faţa acestuia, imediat sub valoarea nominală a cardului.

În cazul în care ați uitat să introduceți codul Cardului Cadou la finalizarea unei comenzi, comanda trebuie anulată prin telefon la 0736330991 și refăcută.

Cardul Cadou este transmisibil, putând fi utilizat şi de o altă persoană decât cea în numele căreia a fost achiziţionat.

ATENŢIE! Asiguraţi Cardul Cadou împotriva furtului fizic sau al copierii codului de utilizare, Style Shooters nefiind responsabil de utilizarea neautorizată a acestuia de către alte persoane.

În cazul în care se semnalează o utilizare neautorizată Style Shooters nu va pune la dispoziţie datele privind utilizarea cardului decât organelor abilitate, în condiţiile legii.

Simpla sesizare privind o utilizare neautorizată a Cardului Cadou nu va duce la reactivarea valorii acestuia decât în baza unei hotărâri definitive emisă de către o instanţă de judecată competentă potrivit legii.

De asemenea, sesizarea privind utilizarea neautorizată a Cardului Cadou va fi adresată numai organelor abilitate potrivit legii şi nu reprezentanţilor Style Shooters, aceştia neavând abilitatea legală pentru verificarea unor asemenea circumstanţe.

Politica de retur la achiziţionarea de produse prin intermediul Cardurilor Cadou

În cazul în care o personă doreşte să returneze produsul/produsele achiziţionate prin intermediul unui Card Cadou,  returul va fi efectuat în condiţiile prevăzute în prezentul document la secţiunea ''Dreptul consumatorilor de denunţare unilaterală a contractului''.

Dacă produsele achiziționate în baza Cardului Cadou sunt returnate în totalitate în perioada de valabilitate a acestuia, valoarea cardului va fi reactivată. De asemenea, vor fi returnate, în contul comunicat de client, şi eventualele diferenţe dintre valoarea efectivă a produselor achiziţionate şi valoarea nominală a Cardului Cadou utilizat, în cazul în care valoarea achiziţiei a depăşit valoarea nominală a Cardului Cadou, iar aceste diferenţe au fost achitate de cumpărător.

În cazul în care sunt returnate doar parte a produselor achiziţionate în baza Cardului Cadou, atunci clientul va primi un cod de discount cu o valoare nominală egală cu valoarea produsului returnat ce va putea fi utilizat de client pentru achiziţionarea de noi produse. Codul de discount va fi transmis clientului numai electronic, la o adresă de e-mail comunicată de acesta.

Dacă produsele achiziționate în baza Cardului Cadou sunt returnate după ce încetează perioada de valabilitate a cardului, valoarea aferentă acestuia nu va mai fi reactivată.


Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Style Shooters (styleshooters.com) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Style Shooters (styleshooters.com), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Style Shooters (styleshooters.com) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Style Shooters (styleshooters.com) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Style Shooters (styleshooters.com) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@styleshooters.com